La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.
Empresa

Armaris.es empresa líder al sector de l´armari a mida, posa a la seva disposició els 20 anys d´experiència en la fabricació i muntatge de tot tipus d´armaris, tant en porta corredissa com frontissa , vestidors.

Estem consolidats com una empresa de innovació i disseny que destaca per estar a l´avantguarda i en contínua evolució per a oferir totes les solucions i novetats, donant una major versatilitat amb les nostres composicions personalitzades al requeriment del client, perquè sabem l´important que és optimitzar l´espai; dissenyem i realitzen els seus somnis.

Els materials: Xapes naturals tenyides a mostra, lacats i decapats ; passant per vidres tintats i miralls, laminats en una àmplia gamma de colors, acabats en estil japonès o llisos; donant al client l´opció d´escollir entre la tendència o els clàssics de sempre, tractats per un personal altament qualificat; per tant l´èxit està garantit. Els interiors en taulers laminats, 19 – 30 mm de gruix, amb els cants de PVC 2mm anticops i la part d´enrere de 10mm de gruix , tot buscant la qualitat tant en el servei com en el producte. Complet disseny i acabat actual.

Benvinguts a la nostra Web Armaris.es.

En Armaris.es DISSENYEM el seu armari a mida.

Li oferim  armaris de portes corredisses o batents, amb la millor qualitat i al preu més competitiu.

Posi'ns a prova, el volem sorprendre!